10.10.2018

Az új Roto NX vasalatrendszer is elérhető az online vasalat konfigurátorban

„Roto NX“ termék kínálat integrálva az online vasalat konfigurátorba / A „Roto Con Orders“ használatával a hiba kizárva / Egyedi vevői dokumentumminták illetve adatok / Kényelmes felhasználói felület / Elérhető PC-ről, tabletről és okostelefonról is / Egy tervezés – több ügyintéző

» több

08.10.2018

A Roto változást kezdeményez, és biztosítja a folytonosságot – Új szervezeti felépítés 2019-től

Roto: új szervezeti felépítés 2019-től / „Nem-operatív“ holdingtársaság és három önálló vállalat / Egyértelműen csökkentett komplexitás / Világos egységek / Decentralizálás előnyben a centralizálással szemben / Stabilitás a munkatársak és ügyfelek irányában / Az építőipari szolgáltató 100%-ban...» több

24.09.2018

Párhuzamos- és bukó-toló rendszerek: Új alkatrész quartett

Csökkentett szerelési költségek, megnövelt komfort: kifinomult újdonságok az univerzális „Roto Patio Alversa“ vasalathoz / Iparági újdonság: önbiztosító futóművek / Az új szerelősablonok gyorsabb vezérlőtuskó beépítést tesznek lehetővé / Kicsi és intelligens: kiegészítő reteszelés és...» több

11.09.2018

Attraktív és modern: Bejárati ajtók rejtett „Roto Solid C“ ajtópánttal

Rejtett ajtópánt a Roto-tól alumínium ajtókhoz akár 140 kg szárnytömegig / Az új FixClick funkció lehetővé teszi az ajtószárnyak gyors és biztonságos szerelését / Akár RC 2 szerinti betörésgátlás / Legmagasabb fokú korrózióállóság a DIN EN 1670 szabvány 5. osztálya szerint / Központilag...» több

27.08.2018

Akár 300 kg tömegű kiváló minőségű ablakszárnyak gyártása biztonságosan és gyorsan a „Roto AL“ vasalattal

„Roto AL“ felületszerelt pántoldal alumínium ablakokhoz és erkélyajtókhoz továbbfejlesztve / Jelentősen kibővített alkalmazási terület / „Roto AL“ pántoldalak 160, 200 és 300 kg tömegű bukó-nyíló, nyíló és TiltFirst (nyíló-bukó) szárnyakhoz / Egyszerűbb szerelés a torx csavarokra való átállásnak...» több

09.08.2018

Új bukó-nyíló vasalat: Növekvő üzleti kilátások a Komfort-Plus révén

Kényelem a megfelelő forgalom-kilátásokhoz: „Roto NX“ / Pántoldalak: alapkivitelként az ollóba beépített résszellőztető / „TiltSafe“: problémamentes épületautomatizálásba való integrálhatóság / Konstruktív intézkedések: a jobb kezelés növeli a vevőelégedettséget

» több

06.08.2018

Szabad menekülési utak: Biztonság a Roto-tól

Elektromechanikus többpontos ajtózárak: A „Roto Safe E“ új változatai / Többlakásos házakhoz, irodahelyiségekhez vagy szerelőcsarnokokhoz: „Eneo CF“ DIN EN 179 szerint tanúsítva / Több célcsoport, több értékesítési lehetőség / Számos szerelési előny a gyártók számára / A szabadon futó helyett...» több

1 - 7 találat megjelenítva a 30 - ből
«« Első « Előző 1-7 8-14 15-21 22-28 29-30 Következő » Utolsó »»
Map Locations

Roto Division FTT